Gyermekeim naplója

Gyermekeim naplója. Mindennapi történések, minden, ami velük kapcsolatos. Tekintettel arra, hogy ezt a naplót máshol vezettem, igyekszem mielőbb átmásolni mindent, amit eddig létrehoztam, hogy aztán frissen, aktuális bejegyzésekkel folytathassam. :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2007. 09. 26.

2009.04.27. 08:45 - manna30

Nos, úgy látom, már egy hete nem írtam semmit. Na igen, két gyerkőc mellett nem is olyan egyszerű. Pláne, ha az egyik baba, a másik meg elsős általánosban.
Nos, Marcell alakulgat, úgy veszem észre, lassan az éjszakái is kezdenek nyugisabban telni. Persze erre egy-egy éjszaka rácáfol, amikor órákon át képes tágra nyílt szemekkel nézelődni. Ja, az éjszaka közepén. A szemem majd' leragad, ő meg nézelődik. Ma jó az "alvókája" egész nap, kíváncsi vagyok, hogy nem éjszaka dorbézol-e megint.
Igen, a kajával baj van, kevés a tej. Sajnos minden csodaszer ellenére be kellett vetnem a tápszert pótlásként. Igaz, nem minden etetéskor, de van amikor az az utolsó mentsváram.
Amúgy egészséges, igaz, az elmúlt hetekben mostanra jutott vissza eredeti születési súlyához. Bízom benne, hogy innen már egyenes út vezet a "párnásodás, hurkásodás" felé.
Nagyon szeret pancsizni is, már amikor nem nyűgös, vagy éhes.
Tegnap már fél hatkor fürdettük, mert féltem, hogy bealszik, és akkor esetleg már nem tudom vízbe mártani. :D

Patrik tegnap harmadjára kapta meg Okos Bercit a suliban. Ez az osztály egyik nyakba akasztható figurája, amit a fiúk közül a napi legokosabb és legügyesebb kap. A lányoknak Ügyes Pankájuk van.
Boldogan jött haza, nyakában Bercivel.
Mától jár úszni, gondolom frankón el fog fáradni. Ez fog menni 5 hétig, hetente kétszer. De állítólag az úszás is sokat segít a tanulásban is, a tanítóbácsija javasolta mindenkinek, aki teheti, hogy küldje el a gyerkőcét.
Az a baj, hogy suli időben van, úgyhogy sokat kell majd pótolnia. Na, mindegy, szerintem nem árt neki az a kis mozgás, és legalább még úszni is megtanul.
Elkészült az "Első iskolaévem"-es kép is, olyan kis "okos" rajta, de nagyon aranyos.
Hát, nagyjából ennyi.

 

Kép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekeimnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr551088654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása