Gyermekeim naplója

Gyermekeim naplója. Mindennapi történések, minden, ami velük kapcsolatos. Tekintettel arra, hogy ezt a naplót máshol vezettem, igyekszem mielőbb átmásolni mindent, amit eddig létrehoztam, hogy aztán frissen, aktuális bejegyzésekkel folytathassam. :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2007.10.02.

2009.04.27. 08:57 - manna30

Nos, úgy látom, egy darabig nem fog nekem menni, hogy napi rendszerességgel beszámoljak szerény életünkről.

Szóval: Pénteken jött a tanítóbácsi, beszélgettünk, azt mondta, hogy Patrik nagyon jó képességű kisgyerek, szorgalmas, precíz.
Hízott a májam. :)))

A hétvége elég jól telt, szombaton elmentünk négyesben (ez volt Marci első "komolyabb" útja) anyukámékhoz, ott voltunk délelőtt, meg ott is ebédeltünk, jó volt egy kicsit lazítani, meg kimozdulni itthonról, mert kb. 1 hónapja, egyetlen egyszer voltam kapun kívül, szerdán, amikor a védőnőhöz mentem.
Délután amikor hazajöttünk, akkor le sem vetkőztettük Marcit, hanem egyenesen átraktuk az autósülésből a babakocsiba, és irány sétálni.
Kb. 2 óra hosszát jöttünk-mentünk a faluban, javarészt Patrik tolta a babakocsit. Nagyon büszke volt ám!

A vasárnap édes semmittevéssel telt, a párom unokahúga volt itt délelőtt a kisfiával, nagyon jól eljátszottak Patrikkal.
Hoztak egy babakocsit, egy Peg Perego-t, mert nem tudják hová rakni, csak kerülgetik. Nekem meg pont kapóra jött, mert így ezt itthon használjuk, a Hauck-ot meg átvisszük anyukámékhoz, mert sajna olyan kicsi a kocsink, hogyha négyen beleülünk, a babakocsi már nem fér el, sem az utastérben, sem a csomagtartóban.
Így pedig nem lesz gond, itt is lesz kocsi, meg ott is lesz kocsi. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekeimnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr831088675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása