Gyermekeim naplója

Gyermekeim naplója. Mindennapi történések, minden, ami velük kapcsolatos. Tekintettel arra, hogy ezt a naplót máshol vezettem, igyekszem mielőbb átmásolni mindent, amit eddig létrehoztam, hogy aztán frissen, aktuális bejegyzésekkel folytathassam. :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Első napok itthon

2009.04.27. 08:41 - manna30

2007. 09. 07-én, pénteken jöttünk haza.
Utána egy hétig se éjjelem, se nappalom. Éjszakánként Marcell rendszerint ébren, kb. fél-háromnegyed órás megszakításokkal. Délelőtt általában három órát alszik, a többi változó. Délután tanulás Patrikkal, mert csak ennyi időt tudok szinte vele tölteni, meg este, ha Marci alszik, mindig kicsit összebújunk.
Bezzeg a kórházban kialudta magát a kissrác, aludt nappal, és éjszaka is max. kétszer ébredt fel.
Biztosan érzi, hogy itthon vagyunk. :)

 

Kép



 

 

 

 

 

 

 

 

Patrik szereti a sulit, már van egy piros pontja, meg egy piros csillagja is. Tanítóbácsi tanítja, nagyon megkedvelte Patrik, felnéz rá.

Először tegnap volt, hogy szinte az egész napot átaludta Marcell. Délután volt egy kicsi kabaré, meg este. Éjszaka átlag másfél-két óránként kel fel, ami már megkönnyebbülés, mert legalább tudok aludni, és aránylag "kipihenten" ébredek.
Szopizik, de félek nem lesz elég a tejem. Nagyon sok folyadékot iszok, eszek is mindenfélét rendesen, de szopi után mindig becsúszik neki a lefejt tej is.
Majd kiforrja magát, ha nem lesz szerencsém, akkor beszélni kell a gyermekorvossal, hogy írjon pótlást. Pedig mindent megteszek az ügy érdekében, igény szerint szoptatok, fejek...
Hát, nagyjából ennyi.
Ja, és rettentő erős az én kicsi fiam, emeli a fejét. Ha nem látom, nem hiszem.

 

Kép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekeimnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr551088648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása