Gyermekeim naplója

Gyermekeim naplója. Mindennapi történések, minden, ami velük kapcsolatos. Tekintettel arra, hogy ezt a naplót máshol vezettem, igyekszem mielőbb átmásolni mindent, amit eddig létrehoztam, hogy aztán frissen, aktuális bejegyzésekkel folytathassam. :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2007. 09. 27.

2009.04.27. 08:48 - manna30

Tegnapi napunk jól telt, nyugisan...
Délelőtt elmentünk a védőnőhöz, utána fél 11-ig levegőztünk. A szomszédok körbecsodálták Marcit, mindenki szerint Patrikra hasonlít. Hát, csak tesók...
Aztán szopizás után újabb nagy alvás, addig tettem-vettem a lakásban. Délután is a kajálásokkal megszakítva végig aludt.
Este fél hétkor pancsi, aztán az éjszaka ismét mozgalmasabbra sikerült, de nem volt nagyon vészes, sikerült többnyire másfél-két órákat aludnom. :)

Patrik tegnap nagyon elfáradt, ráadásul tegnap az úszás előtt az első óra tesi volt, úgyhogy a tegnapi napja nagyon testedzősre sikeredett.
Érdekes, hogy amióta suliba jár, esténként nemkell neki félórákat könyörögni, hogy menjen aludni. Öt perc, és fekszik, mint a lőtt vad...

Ma nagyon borús az idő, nem tudom ki tudunk-e menni levegőzni. Ez a rossz ilyenkor, a levegőzés.
Patrik májusi baba volt, igaz, koraszülött lévén csak júliusban hoztuk haza. De sokkal egyszerűbb volt. Kiraktam délelőtt, és jóformán estig kinn aludt a friss levegőn egy szál bodyban vagy rugiban. Most ha Marcival ki akarok menni, akkor előtte jól fel kell öltöztetni, babakocsit kicűgölni, mert a nyirkos idő miatt már azt sem hagyhatom kint. Délutánonként sok helyen égetik a gazt, nem lehet mást érezni, csak a füstöt.
Délelőtt meg még nincs olyan jó idő, de jobb híján akkor használjuk ki az időt egy kis "tüdőtágításra".

Most, amig ezt a pár sort pötyögöm, Marci békésen szundikál az ölemben, mert az előbb felsírt, de aztán nálam megnyugodott, valahogy így...

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg így is... 

Kép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekeimnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr641088658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása